Saturday, February 6, 2010

THE BRANDLAURATE AWARD

The BrandLaureate Award – The Grammy Award for Branding.. Itulah tagline bagi anugerah yang sangat berprestij untuk menentu sesuatu produk itu adalah yang terbaik dan terunggul. Ia adalah sangat jauh berbeza jika dibandingkan dengan Super Brand yang mana kebanyakan produk boleh mendapatkan pengiktirafan Super Brand jika ianya menepati piawaian kualiti yang ditetapkan oleh Super Brand.

The BrandLaureate Award adalah anugerah bertaraf antarabangsa yang mana hanya produk atau perkhidmatan yang terbaik sahaja yang akan menerima anugerah ini. Ratusan produk dan perkhidmatan akan bertanding untuk mendapat kedudukan teratas mengikut kategori masing-masing. Tiada tempat kedua untuk The BrandLaureate Award ini.

Apa yang boleh dibanggakan, Essentials™ keluaran USANA Health Sciences telah memenangi The BrandLaureate Award sebanyak 3 kali berturut-turut semenjak tahun 2007 sehingga 2009 bagi kategori Advance Nutritional Product. Ini membuktikan yang produk keluaran USANA merupakan yang terbaik di Asia Pasifik melalui The BrandLaureate Award. Sememangnya ini adalah Nutrisi yang anda boleh percayai.

No comments:

Post a Comment